Team EG-Projecten.jpg

Over ons

EG-Projecten is opgericht door Ed Géron. Bijna direct na de oprichting is Laurens Schutten in dienst getreden. Zij hebben met zijn tweeën de basis gelegd voor het huidige bedrijf. Ruim tien jaar hebben zij de zaak in deze samenstelling gerund. Tot 2016. In dat jaar hebben Joep Géron en Ruud de Wit zich bij EG-Projecten gevoegd.

In de beginjaren lag de focus vooral op het reguliere werk. EG-Projecten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf dat meerwaarde biedt in complexe vraagstukken. Maar de basis zijn we niet uit het oog verloren. Wij bieden totaaloplossingen aan: van sandwichpaneel, dakplaat tot strekmetaal. Hiermee ontzorgen wij de klant en versimpelen de afstemming.

EG-Projecten heeft een aantal specialismen ontwikkeld. Dit is het resultaat van de ervaring, kennis en nieuwsgierigheid waarmee wij projecten realiseren. Het professionele en energieke team waar wij mee werken leidt tot flexibiliteit, snelle en daadkrachtige antwoorden. Samenwerking zien we als sleutel tot succes. We zoeken verbinding tussen eenieder die betrokken is in ons bouwproces. Wij zijn een klantgerichte no-nonsens-organisatie.